Пошук дієвого крему з ефектом ліфтингу та реальні відгуки
Всім привіт. Наразі шукаю заміну своєму звичному нічному догляду і помітила що шкіра втрачає пружність. Хтось користувався засобами з колагеном або ретинолом від українських брендів. Поділіться досвідом чи взагалі помітний результат.
40 צפיות

Я вже деякий час тестую один варіант тому можу поділитися спостереженнями. Мова йде про Filler Supreme Cream від Шенберг. Спочатку склад здався мені занадто насиченим бо там є гідролізат колагену екстракт ехінацеї і вітаміни А та Е. Проте на практиці засіб виявився доволі комфортним.
Він має специфічне нанесення через свою щільну текстуру. Виробник рекомендує спочатку трохи розігріти його на долоні а вже потім розподіляти по масажних лініях. Я роблю саме так і це допомагає уникнути відчуття обтяження на обличчі. Компоненти на кшталт олії авокадо і какао добре прибирають сухість та лущення які часто турбують у холодну пору року. Якщо вам потрібен з вираженим ліфтинг-ефектом і доглядом проти вікових змін ліфтинг-крем для щоденного догляду то цей варіант непогано справляється з підтриманням тонусу тканин.
Виробник зазначає що при системному догляді можна зменшити кількість салонних інєкцій але я б не була такою категоричною. Косметика діє поверхнево хоча дрібні зморшки від зневоднення цей продукт дійсно непогано розгладжує. Для кращого результату вони радять комбінувати його з маскою з цієї ж лінійки. Загалом враження нейтральні шкіра стала візуально щільнішою та більш свіжою.